Wil jij (beter) leren preken? (2)

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

“Wij willen investeren in de huidige en de nieuwe generatie sprekers die mensen in vuur en vlam preken, die Gods Woord in het hier en nu laten gebeuren en die daarmee bouwen aan de kerk van jezus en Gods Koninkrijk op aarde.”

Wil jij leren hoe je impactvolle preken kunt schrijven en houden? Wil jij leren welk voorbereidingsproces jou hierbij helpt? En wil je leren hoe je met (meer) zelfvertrouwen, verbinding en impact voor een groep kunt spreken? Dan is de training verbindend en overtuigend spreken vast iets voor jou,

Deze In-Church-training wordt gegeven door ervaren sprekers vanuit het Sermon Movement Center (SMC), welke is opgericht door Henk Stoorvogel. Hij is door zijn jarenlange ervaring en studie een expert op het gebied van spreekvaardigheid.

Dit najaar verzorgt het SMC in Haarlem een training van zes avonden voor mensen die (beter) willen leren spreken. Allereerst gericht op preken in een gemeente, maar ook voor het spreken in een huisgroep, bij een presentatie of voor een gespreksgroep.
In de hiernaast afgebeelde flyer vind je meer informatie over de opzet en doelen van deze cursus. Ook zie je per sessieavond wat de plannen zijn.
De training wordt vermoedelijk gegeven door Bart van Nes, voorganger en docent aan het Evangelisch College.

De cursusdata zijn dinsdag 13 en 27 september, 11 oktober, 1 en 22 november en 13 december. De kosten bedragen € 300.
Mail voor aanvullende vragen of informatie naar Frans Blok.

Overigens start er na de zomervakantie ook een Sprekersroute (hbo-niveau) ter voorbereiding op het voorgaan in bijvoorbeeld evangelische of baptistengemeenten. Klik hier voor dit studieprogramma.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI