Scholentour is begonnen

Op maandag 27 november is de tweede scholentour door The Message in Nederland gestart. De gehele week waren er optredens en lessenreeksen op vier verschillende middelbare scholen in Haarlem. Galactus Jack ft. Ben Haydn deelden over het onderwerp mentale gezondheid en veerkracht en gaven een inkijkje in hoe Jezus op dat onderwerp in hun leven voor verandering heeft gezorgd.

Op een aantal scholen werden ter plaatse extra klassen geregeld om deze gastles ook mee te maken, zo indrukwekkend werd het programma door de schoolleiding ervaren. Alle scholen hebben gevraagd of The Message volgend jaar terug zou willen komen.

Aan het einde van de les werden de scholieren uitgenodigd voor het concert op vrijdag 1 december in het gebouw van Shelter-Haarlem, waar meer van het evangelie gedeeld werd. Er waren ruim 85 jongeren op het concert, waarvan 25 jongeren hun leven aan Jezus hebben gegeven.

Zaterdag 2 december was de officiële lancering van The Message Nederland. In de Kerk van de Nazarener werden de plannen en dromen gedeeld en klonk een officieel startschot. Lees meer over de lancering via: deze link

Bekijk de aftermovie van de scholentour en het concert via: https://www.youtube.com/watch?v=DW_TI5F6gFU

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI