Vita Tryhubets: “Blijf bidden voor genezing!”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

“Ik heb meerdere keren ‘Bidden en vasten’ van Herman Boon gedaan en ik heb gemerkt dat tijdens die conferentie de Heilige Geest in beweging komt en er bovennatuurlijke dingen gebeuren,” aldus Vita Tryhubets. “Een paar weken geleden ben ik opnieuw naar die conferentie geweest en ben ik daar wonderbaarlijk genezen.

Op een van de dagen waren wij aan het bidden voor genezing van ziektes en pijn. Ik had rugpijn en ik begon voor genezing te bidden. Ik voelde wel verlichting in mijn rug, maar er was iets in mijn lichaam dat niet helemaal compleet genezen was. Ik vertelde daarom dat ik nog pijn in mijn nek had. Herman keek naar mij en zei tegen mij dat mijn ene been korter was dan het andere been. En dat dit de reden voor mijn pijn en ongemak was.

Herman vroeg aan mij of ik genezen wilde worden. Ik stond verbaasd naar hem te kijken en zei: ‘Ja, natuurlijk wil ik dat!’ Ik moest op een stoel gaan zitten en hij hield mijn voeten vast. Toen heb ik duidelijk gezien dat mijn linker been korter was dan mijn rechter been. Hij begon te bidden en ik zag mijn linker been groeien. Ik kon mijn ogen niet geloven, maar andere mensen die naast mij stonden hebben het ook gezien. Herman zei tegen mij: ‘Sta op en ga lopen. Kijk of je nog pijn voelt.’ Alle pijn die ik had was helemaal weg! Ik voelde Gods aanraking en was super blij. Daarna had ik wat spierpijn in mijn linkerbeen, maar na drie dagen was die spierpijn weg.

Al jaren had ik wel problemen met mijn linker knie en linker heup. Ik wist helemaal niet dat mijn linker been korter was en zo veel pijn in mijn lichaam had veroorzaakt. Mijn fysiotherapeut zei altijd, dat het door mijn houding kwam en ik meer op mijn houding moest letten. Ik ging regelmatig naar hem om mijn klachten te verlichten. Na de conferentie ben ik naar mijn fysiotherapeut gegaan om over mijn genezing te vertellen. Ik zei dat ik zijn diensten waarschijnlijk niet meer nodig had. Hij keek me zeer verbaasd aan toen ik mijn verhaal vertelde. Ik begrijp wel dat het niet zo makkelijk is om dit te kunnen geloven en überhaupt dit te beseffen! Hij heeft mij goed nagekeken en hij heeft bevestigd dat mijn benen dezelfde lengte hadden.

Met mijn verhaal wil ik jullie bemoedigen om te blijven bidden voor genezing. Soms weten wij niet wat de oorzaak is en wat er in de weg kan staan. Ons gebed krijgt heel veel kracht door het vasten. Ga bidden en vasten en sta in verwachting van de bovennatuurlijke kracht van God in je leven!”

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI