Wat hebben we een geweldige gezamenlijke kerkdienst met elkaar mogen beleven!

Livestream

De gezamenlijke kerkdienst wordt door middel van een livestream live uitgezonden. De kerkdienst is te volgen via het YouTube kanaal van Geloven in de Stad. Je kunt de dienst hier ook terugkijken.

Ga naar gelovenindestad.nl/livestream om de dienst terug te kijken.

Aftermovie

Bekijk de aftermovie hier: https://youtu.be/smD4ls31HO8

Foto’s

Bekijk de foto’s hier: gelovenindestad.zenfolio.com

Geven

Ga voor de collecte naar: gelovenindestad.nl/geven/

Of scan de QR-code

Praktische informatie

Wanneer?
Zondag 10 oktober 2021, 10:00 – 12:00 uur.
Inloop 09:30 uur

Waar?
Kennemer Sportcenter
IJsbaanlaan 4A, Haarlem

Bereikbaarheid

Adres: IJsbaanlaan 4A 2024 AV Haarlem
Parkeergelegenheid: voor de sporthal is een groot parkeerterrein, dit is gratis parkeren.
Openbaar vervoer: u kunt met bus 2 tot Stuyvestantplein, vanaf hier is het 9 minuten lopen naar de Kennemer Sportcenter.
De sporthal en toiletten zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Coronamaatregelen

We weten dat dit een gevoelig onderwerp is, waar veel christenen verschillend over denken. Als organisatoren zijn we ons hiervan bewust en zullen we er alles aan doen om een veilige omgeving te creëren. Het CIO – het landelijk overleg van 31 kerkgenootschappen en het ministerie van Justitie – hebben daarvoor de volgende maatregelen geadviseerd.

Omdat dit een gezamenlijke kerkdienst is, zullen er onder de maatregelen sinds 25 september weliswaar geen 1,5 meter maatregel en geen gezondheidscheck van toepassing zijn, maar vragen we wel alle bezoekers om gepaste afstand te bewaren, zich indien nodig vooraf te laten testen en om thuis te blijven als ze klachten hebben. Daarbij geven we extra aandacht aan ventilatie en is er in de zaal ook een groot vak aanwezig waar mensen desgewenst op 1,5 meter kunnen zitten. We verwachten dat we op deze wijze de kerkdienst op een veilige manier kunnen organiseren.

Liederen

Ga voor alle liedteksten naar: gelovenindestad.nl/liederen/

Kids

We hopen ook op een gezellige ochtend met de kinderen.

Voor de baby’s en peuters is er oppas. Ouders met kinderen van 0-4 jaar kunnen naar de centrale entree gaan. Voor de kinderen van 4-12 jaar hebben we een mooi programma samengesteld, ouders met kinderen van 4-12 jaar kunnen naar de tennishal gaan.

Er is sport & spel, er zijn springkussens en je kunt lekker kleuren,  maar er is ook een workshop dans of workshop zang verzorgd door Make Some Noise Kids.

Alvast benieuwd naar het lied? Kijk hier: Lied: LICHT

Info

Na drie jaar hopen wij op zondag 10 oktober 2021 weer de gezamenlijke kerkdienst in het Kennemer Sportcenter te vieren met zoveel mogelijk christenen uit verschillende kerken in Haarlem en omgeving!

Tijdens deze gezamenlijke kerkdienst gaan we samen zingen, luisteren en bidden. Liederen en woorden rond Jezus, die onze hoop is. Hoop die concreet zichtbaar wordt in de woorden van bemoediging en liefde, waardoor jongeren en ouderen weer perspectief krijgen.

Deze dienst is weer een moment van bewustzijn dat we samen kerk van Jezus in onze stad zijn. We mogen geraakt worden door de uitdaging die God ons heeft gegeven om Zijn liefde zichtbaar te maken en Zijn woorden te laten horen in onze woonplaats.

Je bent van harte welkom!