Opwekking 2019

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Het thema van de 49e editie van de Pinksterconferentie Opwekking staat in het teken van DIEPER met de Geest. Alle aanwezigen worden bemoedigd en aangespoord om dieper te gaan – door en met de heilige Geest. Alleen zo zal je meer van Gods koninkrijk en van het levensveranderende werk van de heilige Geest ontdekken. Dat besef geeft hoop, niet alleen voor de toekomst, maar ook voor ons leven nu.

Als je vol van de heilige Geest leeft en samen met Hem dieper durft te gaan, zal je door Hem geleid worden in alle aspecten van je leven. Dan zul je in staat zijn om licht te brengen en smaak te geven. De hoop van waaruit wij zelf leven mogen we doorgeven aan de mensen om ons heen.

Zie ook het artikel in de rubriek Nieuws.

Het hoofprogramma kent toespraken met Henk Stoorvogel (vrijdagavond), Dorina Nauta (zaterdagochtend), Gary Haugen (zaterdagavond), Ruben Flach (zondagochtend), Martin Koornstra (zondagavond) en Theo van den Heuvel (maandagochtend).
Daarnaast is er heel veel aanbidding met o.a. Reyer van Drongelen, Marcel Zimmer, Elisa Krijgsman en Kees Kraayenoord.
Op zaterdag en zondag zijn er gedurende de gehele dag seminars. Ook maandagochtend zijn er nog een aantal seminars.

Het jongerenprogramma (17 t/m 25 jaar) heeft als thema DEEPER. Het verlangen is dat jongeren een diepere relatie met God, Jezus en de heilige Geest krijgen. Subthema’s om de jongeren daarbij te helpen zijn CLOSER (dichter bij Hem betekent dat Hij meer ruimte krijgt in jouw leven), CLEARER (alles wordt duidelijker als je Hem nadert en dan leef je met God in alle situaties van je leven) en BRIGHTER (diepr met God optrekken wordt zichtbaar in je omgeving).

Daarnaast is er een tienerprogramma (brugklas t/m 17 jaar) en een kinderprogramma (3 t/m 12 jaar)

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI