Jubileumdag 50 jaar De Wittenberg

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

De Wittenberg in Zeist bestaat op 13 april 50 jaar. Deze mijlpaal wordt gevierd met een jubileumdag op zaterdag 14 mei met als thema is Peper & Zout. Er zijn presentaties, er is een interactieve dankdienst en er is ruimte voor ontmoeting.

Op die dag zijn er zowel in de ochtend (vanaf 10 uur) als in de middag (vanaf 15.30 uur) TED-talks. Zes sprekers geven onder de titel Peper! Krachtig van smaak, geeft je moed en zet aan tot actie elk in max. 10 minuten een inspirerende presentatie over een belangrijk jongerenthema. Hierna gaan ze met aanwezigen in gesprek. Aan het eind van beide sessies wordt er een samenvatting gegeven.
De ochtend thema’s zijn Jong leven, Stil leven en Dienstbaar leven en de middagthema’s Tegendraads leven, Muzikaal leven en Getuigend leven.

Van 13.30 uur tot 15 uur is er een interactieve dankdienst in de Nieuwe Kerk in Zeist. Het thema van deze dienst is Zout en er zijn getuigenissen van vijf generaties Wittenberg. Ook is er veel ruimte voor Gods woord, dankgebed en muziek.

Daarnaast is er van 11.30 tot 13.30 uur en van 16 tot 17.30 uur gelegenheid voor ontmoeting rondom verschillende eettentjes en is er een beeldpresentatie over 50 jaar Wittenberg.

Lees hier verder voor meer informatie over De Wittemberg.
Klik hier voor het jubileumprogramma en voor deelname aan deze dag.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI