Bijbelcursus live of via Zoom

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Al jaren biedt het Evangelisch College een scala aan cursussen en opleidingen aan voor iedereen die zijn of haar geloof willen verdiepen en versterken. Een van hun bekendste cursussen is de ETS-Bijbelcursus. Dat is een geloofsopbouwende cursus waarin je de hele Bijbel doorneemt.
Tot aan de coronacrisis werd deze cursus op 55 locaties aangeboden. Maar sindsdien is er ook een aparte cursusgroep via Zoom. De lessen vinden plaats op twee vaste avonden in de maand.

De Bijbelcursus van de Evangelische Toerusting School (ETS) is er om de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen en toepassen. Door deze cursus blijf je groeien in geloof en zul je God nog beter leren kennen.

De cursus duurt vier jaar en in die periode komen alle Bijbelboeken aan bod en wordt jaarlijks een thema besproken. Je kunt kiezen voor 1) een live-cursus op locatie, 2) alleen afstandsonderwijs of 3) afstandsonderwijs met twee vaste avonden in de maand via Zoom. Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding. Je ook ook eerst online een proefles volgen.

Kijk hier voor Bouwstenen voor je geloof, een andere cursus van het Evangelisch College.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI