Van 4 t/m 14  maart 2020 vindt de zeventiende Week van het christelijke boek plaats. Boekhandels, waaronder de Bijbel In, verwennen hun klanten tijdens deze campagne met het boek Brood en stenen, geschreven door Arie Kok. Deze novelle is een waargebeurd verhaal, gebaseerd op dagboekaantekeningen van de opa van de auteur. Arie Kok is auteur en voormalig hoofdredacteur van EO-Visie en De Nieuwe Koers.

Kijk op de website van de Bijbel In (of in de winkel zelf) ook een naar de leestips voor de veertigdagentijd.
En wellicht is dit een mooie tip! Nu de film Little Women in vele bioscopen draait is het wellicht ook leuk het boek te lezen waarop de film is gebaseerd. Onder moeders vleugels van Louisa M. Alcott beschrijft de spanningen tussen de maatschappij en het individualisme aan de hand van de vier zusjes March. Via de dromen, spelletjes, plagerijen, brieven, tegenslagen en romances van de zussen worden vrouwen over de hele wereld deel van deze bijzondere familie.

De week van het christelijke boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht specifiek op het christelijke boek te richten.

© 2021 Geloven in de Stad

Volg Geloven in de Stad: