Verbind je met een plaatselijke kerk

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Verbind je met een plaatselijke kerk! Dat is de titel van een column van Martin Brand in GO Magazine, een periodiek van Operatie Mobilisatie (OM). Deze zendingsorganisatie werkt veel samen met lokale kerken.

“De meeste christenen die ik ken, willen graag aanstekelijk getuige zijn. Dat hun zoekende of andersgelovige familie, vrienden, collega’s en naasten iets proeven van de echtheid, liefde en dat ‘anders’ zijn waar we het met elkaar over hebben. Kortom: dat Jezus gezien zal worden in hun leven. Bij OM geloven we van harte dat wij allemaal zijn geroepen om naar buiten te komen met het goede nieuws van Gods Woord. Wij geloven dat dit enorme veranderingen kan brengen in mensenlevens. Maar getuige zijn doe je meestal niet alleen en zeker niet op eigen kracht.

Ik geloof dat je aansluiten bij en wortelen in een lokale kerk zó belangrijk is. Vriendschappen opbouwen met medechristenen, je leven met elkaar delen. Dienen, geven, leren, aanbidden en trouw zijn aan elkaar én aan God, als familie van Christus. Sinds ik zelf een paar jaar geleden de keuze maakte om niet vooral in kerken op te treden maar deel te zijn van een plaatselijke kerk, zie ik zoveel groei in mijn leven. Door de vriendschap met andere gelovigen ontvang ik kracht, steun en inspiratie om de daad meer bij het woord te voegen en te leven ls volgeling van Jezus.

Ik geloof dat onze impact ‘buiten’ vele malen groter wordt en natuurlijk groeit als we ervoor kiezen om ‘binnen’ te wortelen. Geef jezelf aan een kerkfamilie en verbind je met hen. Wees trouw. Je zult zien dat je gaat groeien in geloof. En dat zal niet onopgemerkt blijven. OM heeft altijd geloofd in de kracht van de lokale kerk. Meer en meer ontdek ik waarom.”

Martin Brand (1980) is gospelzanger, spreker en theatermaker. Hij is getrouwd met Susanne en vader van Noah en Féline. Martin Brand is nog steeds ambassadeur van Operatie Mobilisatie.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI