Tussenjaar op de Wittenberg voorziet in een grote behoefte

Voor jongeren die zich tijdens een tussenjaar willen bezinnen op zichzelf, hun geloof in God en toekomst, organiseert leefgemeenschap De Wittenberg vanaf augustus 2024 weer het unieke programma Inside-Out. In vijf maanden tijd ontdek je meer over wie jij bent en wat het christelijke geloof voor jou betekent. Midden in de bossen van Zeist, kun je even een stap terug doen van het studeren om in alle rust na te denken over wie je bent en leer je samen met anderen wat de waarde is van Godgericht leven. Ontdek jouw plek in Gods wereld!

Veel twintigers ervaren prestatiedruk en keuzestress. Ze verlangen ernaar om even te onthaasten, ontprikkelen en versimpelen, maar in het leven van alledag is het lastig om hier ruimte voor te maken. Al helemaal in combinatie met geloof. “Jongeren worstelen met levensvragen en grote keuzes, maar komen er niet aan toe om goede antwoorden te vinden. Het dagritme en gemeenschapsleven van De Wittenberg zorgen voor structuur. Hiermee voorziet dit traject in een grote behoefte onder jongeren. Gebed en ontmoeting zijn hier onderdeel van het dagelijks leven.”

Inside-Out start spreekt hoofd, hart én handen aan. Je doet Bijbelse kennis op, ontdekt door middel van creatieve en uitdagende leervormen waar je passie ligt en past het geleerde meteen toe in de praktijk. Ook ontvang je persoonlijke coaching en ga je er samen op uit. Het programma is voor alle jongeren tussen 17 en 25 jaar.

Klik hier voor meer informatie.

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI