The Call Back in Haarlem

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

AWAKENING

Visie
Honderden jaren lang brachten zendelingen het evangelie vanuit Europa naar de uiteinden van de aarde. Mannen en vrouwen gaven alles op als pioniers en als gevolg daarvan reisde het goede nieuws generaties lang ons leven binnen. Nu heeft juist het continent dat deze mensen heeft uitgezonden zelf Jezus weer zo hard nodig. Het is een visie die God de leiders gaf om mensen van over de hele wereld terug te roepen naar Europa, mensen die Europese wortels hebben, evenals degenen die een hart voor dit continent hebben.

Praktijk
Van 14 t/m 17 juli vindt de Awakening Europe conferentie in Ahoy Rotterdam plaats. Hier komen sprekers van wereldwijd samen met honderden evangelisten om zich te laten inspireren en bemoedigen. De conferentie is een plek om opgebouwd en getraind te worden om met Zijn woord de straat op te gaan en het evangelie te brengen.

Na de conferentie gaan duizenden christenen van 20 t/m 22 juli in verschillende Europese steden, waaronder Haarlem, evangeliseren. Het programma is opgezet door plaatselijke kerken. Zo wordt er voor gezorgd dat mensen, die in deze dagen tot geloof komen, een plek hebben in de kerk waar ze hun geloof verder kunnen ontwikkelen.

Klik hier voor meer informatie over Awakening.

We zijn nog bezig om een programma in Haarlem op te zetten. Zou je het gaaf vinden om hierin mee te denken, stuur dan een mail naar Hans Luttik.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI