Terugblik ‘When we pray’ conferentie

Gilbert Thera: ”We kijken dankbaar terug op een bijzonder mooi weekend. We mochten vrijdag ruim 160 mensen verwelkomen waarvan er het grootste deel jonger dan 25 jaar was. We zijn dankbaar dat er zoveel jongeren zijn gekomen en mochten horen en leren over gebed. 

Zaterdag ging het feest door met kostbaar onderwijs van James Aladiran over het belang van altaren. Hoe belangrijk het is dat ons leven een altaar is tot eer van God. En we daarmee invloed mogen hebben in de omgeving waar we zijn.

Naast het onderwijs van James waren er ook mooie workshops. Van de plek van creativiteit in gebed tot Gods stem verstaan. Van bidden vanuit passie tot woorden van God doorgeven. Van de kracht van aanbidding tot een gebedswandeling. 

Het is ons gebed en verlangenĀ dat het effect van deze conferentie zal zijn dat velen van ons gebed een (meer) centrale plek in ons leven zullen geven. Dat we levens van gebed zullen leiden.”

Tijdens de avonddiensten kreeg iedereen de kans om te zaaien in deze conferentie. Mocht het te snel zijn gegaan, dan kan je alsnog jouw gift overmaken via whenwepray.nl/geven.

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI