Rick Klinge: “Het komt door Sonrise…”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Het komt allemaal door Sonrise, vertelt Rick Klinge (1993). “Daardoor werd ik mij ervan bewust hoe belangrijk het is voor jongeren om een voorbeeldfiguur te hebben. Ik kreeg het verlangen om zo iemand te zijn voor jongeren.” Rick besloot om naar de pabo te gaan en werkt nu bij Youth for Christ als jongerenwerker.

Met zijn vrouw en dochter woont hij in Haarlem. Naast zijn werk voor Youth for Christ is hij ook betrokken bij Youthlink, het jongerenwerk van Geloven in de Stad. “Ik geniet van het enthousiasme van jongeren,” vertelt hij. “Ze laten niet snel het achterste van hun tong zien. Maar bij een stevig potje voetbal komt hun ware aard al snel naar boven: verontschuldigen bij een overtreding, uitbundig juichen bij een doelpunt of iemand complimenteren na een mooie actie.”

Ik kreeg het verlangen om zo iemand te zijn voor jongeren

“Ik wil graag relaties opbouwen met de jongeren die dieper gaan dan alleen maar een Sonrise-week. Ik hoop hen te kunnen laten zien hoe ik mijn belangrijke keuzes maak en hoe ik samen met mijn gezin leef. Ik wil hen laten zien wie Jezus in mijn leven is en wie Hij kan zijn in hun levens.”

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI