Micha Reckers: “Geweldig om Zijn geur te mogen verspreiden.”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Afgelopen week ging Micha Reckers met een groep van tien jongerenwerkers naar de Message Trust in Manchester. “Deze organisatie doet binnen en buiten Engeland veel werk in het verspreiden van het evangelie door middel van sociale projecten, straatevangelisatie en omgebouwde dubbeldekker bussen, die dienst doen als hangplekken voor jongeren.

Vanwege mijn eigen eerdere ervaringen in zendingswerk voelde het voor mij een beetje thuiskomen bij deze de organisatie. Het is geweldig om deel uit te maken van een gemeenschap die samen het doel heeft om God te aanbidden en Zijn geur te verspreiden onder mensen die Hem nog niet kennen. Je wordt dan omringt door mensen die allemaal elkaar willen dienen en je altijd naar God wijzen op het moment dat jij het lastig hebt! Omdat we ook nog eens op hun maandelijkse gebedsdag binnenkwamen, konden we ook veel getuigenissen horen over het werk dat ze doen en mochten we zelfs delen over wat God in onze levens in Haarlem doet.

De reis was een echte opsteker om mijn hart voor onze regio te doen branden. Deze organisatie, die binnen 30 jaar een van de grootste non-profit organisaties van Engeland is geworden, bemoedigt mij om te geloven dat de Kerk in Haarlem ook zo zou kunnen groeien, op het moment dat wij zonder compromis radicaal voor Jezus gaan!’’

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI