Memphis Depay: “De Heer deed grote wonderen voor ons.”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Het EK 2020 is inmiddels begonnen. Maar in voorbereiding op dit voetbaltoernooi deelde de sterspeler via Instagram, Twitter en Facebook Psalm 126:3. De Heere heeft grote dingen bij ons gedaan, daarom zijn wij verblijd. (HSV)

De aanvaller vertelt in De Volkskrant dat hij kan leven met de druk die er op de topvoetballers rust. Hij is gefocust en vergeet nooit te genieten. En hij onthult het werkelijke thema van Oranje: het ontkiemende zaad (waarover trainer Frank de Boer zo vaak sprak). Samengevat luidt de tekst uit Psalm 126: “Wie met tranen zaaien, zullen wij met gejuich maaien.

Twee jaar geleden gaf de voetballer in een tv-interview aan dat hij rustiger is geworden. “Sinds de afgelopen jaren lees ik weer veel uit de Bijbel. Dan zie je wat God voor ons heeft gedaan!. Hoe alles is begonnen en dat God ons heeft geschapen. Als ik de Bijbel nu lees, geeft mij dat rust.”

En als Memphis een doelpunt maakt, stopt hij zijn vingers in zijn oren om ze vervolgens naar de hemel te richten. Het is zijn manier om God te danken.

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI