Marco Hofland: “Er is hoop en die mogen we delen.”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Er is hoop en die mogen we delen – Marco Hofland kwam van Amersfoort naar Haarlem en probeert die hoop in deze stad te delen.

Vier jaar geleden kwam ds. Marco Hofland van de wijk Vathorst in Amersfoort naar Haarlem. Hij gaat voor in de Goede Herderkerk en doet daar zijn best een hechte gemeenschap op te bouwen. Dat de diensten sinds de coronacrisis allemaal online zijn is een uitdaging, maar wel een die hij graag oppakt.

Samen met een klein team zorgt Marco op zondag voor een onlineviering vanuit de Goede Herderkerk. De uitzending bestaat uit mooie liederen, video’s en een boodschap vanuit het Woord. Hij merkt dat de onlinevieringen ook door nieuwe, geïnteresseerde kijkers bekeken wordt en dat het zondagochtendmoment ook voor hen een lichtpuntje mag zijn.

Naast de diensten probeert Marco met inwoners van Haarlem in gesprek te gaan. Hij gaat de straat op en praat met mensen over het geloof. De voorganger ziet het als zijn missie om de boodschap van de Bijbel, de hoop waarin we mogen geloven, op een aansprekende manier aan mensen te vertellen. ”We hebben een fantastisch verhaal, dat het waard is om verteld te worden.”

[/column]

Getuigenis: Sahar: ‘’Ja, ik geloof’’
Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI