Jeanet: “Dit was Gods antwoord op mijn gebed.”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Jeanet deed mee aan de week bidden en vasten bij Herman Boon. In dit getuigenis deelt ze haar ervaring.

“Ik ben 61 jaar en geloof pas negen maanden, maar ik dacht dat ik wel wist hoe het zat. Hoe ongelooflijk fout zat ik. Er is een heel nieuwe wereld voor mij opengegaan.

Deze week genoot ik, voelde ik veel warmte, leerde ik veel en heb ik in diepe zwarte krochten vertoefd. Ik schrok mij rot van de geestelijke wereld. Daar had ik nog nooit van gehoord! Ik leerde, ervaarde en voelde dat satan met veel manieren probeert om mij van Jezus af te brengen en te houden. Zo ook deze week. De kracht van bidden overdonderde mij, een kracht waarvan ik het bestaan niet kende. Vandaag ontving ik hiervan een sterk staaltje.

Na het bidden voor rust, bedacht ‘ik’  om iets te gaan doen. Na afloop overspoelde mij het onthutsende besef dat God daarmee mijn gebed had verhoord! Niet ik had bedacht wat ik ging doen, maar dit was al het antwoord van God op mijn gebed. Wat een ongekende uitkomst en totaal anders dan ik mij Zijn gebedsverhoring had voorgesteld.

Ik genoot met volle teugen van het zingen van aanbiddings- en lofliederen. Op de zesde dag voelde ik een liefde, die ik niet voor mogelijk hield. Het liefst had ik bij Hem gekropen. Dit geluk, dat ik in mijn hele leven nog nooit heb ervaren, ontroert mij en warmt mijn hart als nooit tevoren. Wat een ongelooflijke rijkdom!”

Ervaar ook de kracht van gebed en bid mee tijdens het gebedsevent van zondag 20 t/m donderdag 24 november. Ga voor alle info en het inschrijfrooster naar www.huisvangebedhaarlem.nl.

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI