Isa Boztoprak: “Volledig en zonder concessie voor God gaan.”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

“Mijn bezoek aan The Message heeft me enorm veel moed gegeven,” zegt Isa Boztoprak. “Het was zo enorm inspirerend om te zien hoeveel je kan bereiken als je werkelijk volledig en zonder concessies voor God gaat. De reis naar Manchester was er eentje die ik niet zal vergeten. Gods machtige voorziening heeft voor mij een heel nieuw licht gekregen.

Al tijdens de eerste dienst merkte ik dat The Message overvloeide van passie voor God. Waar wij hier nog vrij snel geneigd zijn om een spreker met slaperige ogen aan te kijken als hij twee minuten over tijd is, liep de spreker bij The Message een half uur uit zonder dat iemand dat ook maar enigszins uitmaakte. Hoe gaaf is dat! Je volledig laten leiden door de Geest.

Deze leiding ervoer ik ook tijdens de outreach die we later deden. Vreemden aanspreken is zo veel simpeler als je je laat leiden, je hoeft je immers geen zorgen te maken over wie je aan moet spreken. God maakt die keuze voor je. 

Mijn ervaringen in een toch vrij korte tijd in Manchester hebben mij enorm gemotiveerd om datzelfde te willen doen in Haarlem. Ik zie zoveel mogelijkheden! Er zijn zoveel mooie dingen die te doen zijn voor Gods Koninkrijk in Haarlem. Hoe gaaf is dat! Ik heb er zin in.’’

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI