Corrinne: “God wil een relatie met mij!”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Corrinne leerde God kennen in haar thuisland Amerika, ontdekte haar passie voor jongeren in Schotland en wil zich nu in Nederland gaan vestigen.

‘’Toen ik zestien jaar was, ben ik christen geworden. Ik ging hier en daar naar enkele kerken, maar had geen volledig beeld van het geloof. Toen een vriendin mij uitnodigde voor haar jeugdgroep werd het voor mij duidelijk: God is een persoon, Hij wil een relatie met mij. Wow!

Ik wilde mijn geloof verder ontwikkelen, dus koos ik voor een programma van Youth With a Mission (YWAM). Ik ging naar Schotland voor een bijbelschool en deed daar community work. Het programma van de bijbelschool was gericht op kunst en muziek. Voor ik naar Schotland ging, heb ik ook in de muzieksector gewerkt. Ik houd er enorm van.

Ik was aan het bedenken wat ik het aankomende jaar wilde gaan doen, toen ik bevriend raakte met mijn Nederlandse vriend Isa. Ik was aan het bidden waar ik nu heen moest gaan. Ik vroeg aan God wat moest ik doen maar God vroeg aan mij wat ik wilde doen. Ik dacht echt wow: Hij vind het belangrijk wat ik denk. Hij vraagt het aan mij! Ik bezocht Isa in Nederland en zei tegen God: eerlijk gezegd wil ik hier blijven.

Ik heb de organisatie CityShapers leren kennen en vind het te gek wat zij doen. Ik denk dat ik hier goed zou passen, want ik werk heel graag met middelbare scholieren. Mijn ervaring met de bijbelschool en verschillende groepen jongeren zou ik hier misschien kunnen toepassen. Ik onderzoek nu of het mogelijk is om hier te gaan werken.’’

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI