Cheryl Erasmus: ‘’Als wij God in ons leven aanbidden zal God daar doorheen werken.’’

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

“Jezus is voor mij de grootste realiteit in mijn leven. Ik zie in mijn leven dat God echt aan het werk is. Elke dag opnieuw is Hij aanwezig, vult Hij ons en werkt Hij door ons heen. Mijn doel in mijn leven is om God te aanbidden. Dat doe ik in alles wat ik doe: als ik boodschappen doe, als ik moeder ben, als ik aan het werk ben, als ik wandel, loop of sta. In alles is mijn doel om God te aanbidden, Hem te eren. Je bent uiteindelijk kerk in hoe je mensen liefhebt, hoe je mensen dient, hoe je met ze omgaat en Zijn liefde uitdeelt. En dat mag je doen vanuit een overstroming aan Zijn liefde. Dat komt vanuit je relatie met Jezus. Waar je ook doorheen gaat: Hij blijft die liefde altijd vullen.

Als kind ben ik opgegroeid in een atheïstisch gezin. God maakte geen deel uit van onze opvoeding en ik kende ook geen mensen die christelijk waren. Toen ik tien jaar geleden, ik was toen 19 jaar, als vrijwilliger naar Zuid Afrika ging, ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met mensen die in God geloofden.

Ik heb een tijd bij hen in huis gewoond en hoe tegenstrijdig ik ook was, ze waren altijd heel lief en open. Ik had er echt een missie van gemaakt dat ik ze moest overtuigen dat God niet bestaat. Ik bevroeg ze over letterlijk alles en zij hebben altijd al mijn vragen beantwoord. Op een gegeven moment zag ik ze bidden en toen dacht ik ‘als jullie denken dat God bestaat, ga ik vragen om voor iets te bidden wat onmogelijk is en dan laat ik zien dat God niet bestaat’. Zij gingen bidden voor mijn specifieke vraag en na het bidden ging ik slapen. De volgende ochtend werd ik gebeld, met daarin een antwoord op mijn gebed wat voor mij onmogelijk was. In die tijd gebeurden verschillende dingen waarmee God zichzelf echt aan mij liet zien en daar kwam het moment dat ik tot geloof kwam nadat Hij me had aangeraakt door Zijn Heilige Geest. Mijn hele leven was veranderd.

Ik ben langer in Zuid Afrika gebleven en ik heb daar mijn man ontmoet. Drie jaar geleden riep God ons om naar Nederland terug te gaan. We zijn nu deel van Christian Revival Church in Amsterdam en aan het werk om hier Gods Koninkrijk te bouwen.

Ik geloof dat het belangrijk is om je te beseffen wat je doel is op deze aarde. Ik geloof dat ons leven gegeven is door Hem en we mogen leven voor Hem. Alles van mij is voor U. Alles wat ik doe, alles wat ik gekregen heb, is van Hem en voor Hem. God mag mij leiden en door mij heen werken. En dan kan je altijd terugkomen bij je doel. Wat je ook doet, alles gaat uiteindelijk om de opdracht die Jezus ons gegeven heeft: om discipelen te maken en meer mensen te leren over Zijn woord. En daarin mag je Hem vertrouwen, je leven aan Hem geven. Waar we ook zijn, het is tijd om Jezus bekend te maken.

Ik kon er in Zuid Afrika niet omheen. Daarom heb ik ook hoop. Hoop voor alle mensen die God niet kennen, voor alle mensen die nog niet zijn bereikt. Daarom geloof ik dat als wij God in ons leven blijven aanbidden, God daar doorheen zal werken. Hij is zo trouw en Hij doet het werk.”

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI