Amarins: “Mijn ontmoeting met God tijdens Opwekking bemoedigt mij nog steeds.”

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

“In 2019 ging ik naar Opwekking. Ik kwam op zaterdagavond aan en genoot ervan om in de bubbel van Opwekking te zijn. Op zondagochtend vlogen mijn vrienden uit naar verschillende diensten, zelf vond ik het wel fijn om even rustig aan te doen.
Dankbaar en opgewekt liep ik in mijn eentje richting het jongerenterrein, toen een vrouw mij aanhield. Ik had een rood World Servants-shirt aan en verwachtte dat ze me daarover iets wilde vragen. Maar ze stelde zich voor en vertelde over een droom waarin God sprak over een meisje met een zwarte hoed en iets roods.

Ze vertelde dat God zag dat ik genoot van kleine dingen, zoals hoe groen het gras kan zijn. En dat God genoot van het feit dat ik zo erg mezelf ben, bijvoorbeeld door het simpele feit dat ik mijn hoed opzet. Ze zei nog veel meer, maar deze woorden waren een bemoediging en een bevestiging voor mij. God sprak tegen mij, iets waar ik zo ontzettend vaak om gevraagd had maar nog nooit had ervaren. En Hij bevestigde mijn identiteit.

Nu weet ik dat waar ik van geniet, zoals een outfit die compleet is, God daar ook van geniet. Nu weet ik dat Hij wéét dat ik daarvan geniet, en meegeniet. Nu heb ik een bevestiging van God naar mij. Wat een zegen!”

De Pinksterconferentie Opwekking is dit jaar van vrijdag 3 juni t/m maandag 6 juni in Biddinghuizen. Klik hier voor meer informatie over opwekking.

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI