Nieuwe voorgangers

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Kerkelijk Haarlem is weer enkele nieuwe voorgangers rijker.

Op zondagmiddag 17 september deed ds. Marco Hofland zijn intrede als voorganger in de (christelijke gereformeerde) Goede Herderkerk. Het was bijzonder dat hij werd ingezegend door zijn eigen zoon ds. Bram Hofland, die op zijn beurt destijds door zijn vader werd ingezegend. Hofland heeft eind mei het beroep op hem aanvaard. Haarlem is de vijfde gemeente waar hij aan de slag gaat. Vorig jaar vierde hij zijn 25-jarig jubileum als predikant.
Marco Hofland is 52 jaar en getrouwd met Dorien (50). Samen hebben ze twee kinderen: Bram (24) en Naomi (22). Klik hier voor een interview uit 2016 met Marco. En in het Reformatorisch Dagblad is te lezen welke bijzondere missionaire keuze hij heeft gemaakt om gesprekken over het geloof uit te lokken.

Op zondag 1 oktober heeft de Kerk van de Nazarener met een overtuigende meerderheid voor de aanstelling van het voorgangersechtpaar Daniël en Clementine Koper gestemd. De datum voor de inzegening is nog niet bekend. Beiden hebben in 2016 hun hbo-opleiding Godsdienst Pastoraal Werk afgerond en volgen momenteel studievakken van de Nazarener. Clementine is op dit moment al aangesteld als interim kerkelijk werker.
Daniël (41) en Clementine (33) hebben twee jongens, David (7) en Joshua (3). Klik hier voor een nadere kennismaking met Daniël en Clementine.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI