Nederlandse gebedskalender tijdens Ramadan

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Van 23 maart t/m 20 april is het weer Ramadan. Tijdens deze periode zijn veel moslims serieuzer bezig met hun geloof en op zoek naar een ontmoeting met God. Moslims geloven dat tijdens Ramadan de hemel meer open is. En dat dit de tijd is waar ze meer zeker kunnen zijn van Gods zegen en vergeving.

Al vele jaren zien christenen wereldwijd dat als een goede aanleiding om juist ook voor moslims te bidden, dat Jezus Christus zich aan hen bekend maakt.
Het is goed om bewust te zijn van wat er allemaal speelt onder moslims in Nederland. Dat helpt ons om gericht te bidden en de onderwerpen bij God brengen, met als doel dat meer moslims tot geloof in Jezus Christus komen.

Gebed verandert harten van moslims maar ook van onszelf. Door gebed gaan we ook zelf anders naar de moslims om ons heen kijken en wordt ons hart zachter.
Misschien is dit ook een goede tijd om met uw moslimvrienden te praten over God en hoe Hij zich aan uzelf openbaart?

Heb jij ook het verlangen om juist in deze periode voor moslims in Nederland te bidden? Klik dan hier voor de gebedskalender van Evangelie & Moslims.
Wil je voor moslims in het buitenland bidden, klik dan hier voor de gebedsgids van Frontiers. Het thema is Met vreugde bidden voor moslims, naar Filippenzen 1:3-6.

Zo getuigt de bekeerde Marokkaanse Fatima: “In een droom ontmoette ik boven op de berg een man die in wit gekleed was en die straalde van vriendelijkheid. Hij werd omgeven door gelukkige mensen, die waren vervuld met vrede. Later voelde ik tijdens een bijbelstudie de aanwezigheid van God en realiseerde ik me dat Jezus de man uit mijn droom was! In mijn nieuwe leven kreeg ik vreugde en vrede en nu bid ik dat mijn familie Jezus ook leert kennen.”
*Blijf daarom het hele jaar bidden dat moslims dromen en visioenen krijgen over Jezus.
* Bid dat zoekende moslims christenen ontmoeten die het Goede Nieuws met hen kunnen delen.
* Bid dat gelovigen vanuit een moslimachtergrond trouwe getuigen zijn naar hun families.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI