Als je Mark (7 jaar) ontmoet, zie je een vrolijke en enthousiaste jongen! Hij springt en danst door het leven en kletst honderduit. Mark is creatief, gek op dieren en kan urenlang knutselen en spelen. Hij is opvallend slim en heeft brede interesse. Tegelijkertijd is Mark nog een klein en kwetsbaar jochie.

Kentor Pleegzorg is namens de familie van Mark op zoek naar een pleeggezin, dat in staat is langere tijd voor Mark te zorgen. We zoeken een één of twee oudergezin, dat positief en stabiel in het leven staat.

Het is belangrijk dat het gezin voldoende tijd en aandacht heeft voor Mark. We zoeken een pleeggezin zonder kinderen of met oudere kinderen. “Als ze mij maar aardig vinden!”, zegt Mark zelf. “En ik wil graag een tuin!”
Omdat Mark nog graag bij zijn familie komt, is het fijn als het gezin niet te ver van Haarlem woont.

Zijn jullie dat gezin of kennen jullie een passend gezin? Neem dan contact op met de begeleiders pleegzorg Rianne (e riannevanhuijstee@kenterjeugdhulp.nl of m 06-24971247) of Cindy (e cindyboonstra@kenterjeugdhulp.nl of m 06-24989056).

Uiteraard zijn de naam van Mark en de foto gefingeerd.

In het najaar van 2018 heeft er een uitgebreid artikel over Kenter Jeugdhulp in het GIDS Magazine gestaan. Klik hier om deze editie (pagina 4 en 5) te bekijken.

© 2021 Geloven in de Stad

Volg Geloven in de Stad: