#impact conferentie

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op woensdag 10 juli start om 19 uur de voorbereidingsconferentie van #impact 2019.
Er is een tof programma samengesteld waar rond de 50 (sportende) deelnemers zich op de #impact-week kunnen voorbereiden. Naast ruimte voor stille tijd en teamtijd zijn er elke ochtend actieve en sportieve clinics, ‘s middags gave workshops en is er elke avond een bijeenkomst waar iedereen welkom is: een aanbiddingsavond, een dienst of een gesprekswandeling.

Enkele van de workshops zijn Gods stem verstaan, een getuigenis geven, wat doet de heilige Geest en geloven in je dagelijkse leven.
De creatievere workshops zijn verhalen vertellen (hoe vertel je een Bijbelverhaal, zodat kinderen het verhaal niet meer vergeten) en theater maken (hoe kan je een Bijbelverhaal omzetten in een theaterstuk zodat het beter begrepen wordt).

Het thema van de conferentie is Love Revolution. Met dit thema willen we uitspreken dat we een blijvende verandering willen brengen in onze eigen levens en die van mensen om ons heen. Een revolutie! Op de conferentie worden de deelnemers aan #impact toegerust om die revolutie vorm te geven in hun dagelijks leven. We gaan leven zoals God het bedoeld heeft, met liefde voor elkaar, voor God en voor onszelf.
Bij #impact staat centraal dat je om kijkt naar de ander en er wil zijn voor elkaar. De Love Revolution stopt echter niet na #impact. Onze droom en onze uitdaging is dat christenen door heel het  jaar heen op een positieve manier zichtbaar zijn in de stad: als kerk, als sporter, als klusser, als maatje of op welke manier dan ook!
De leerlingen van Jezus gingen op pad in hun eigen omgeving. In Haarlem en omgeving willen we dat ook doen. Door in de eigen stad actief te zijn, laat je zien wat het betekent om Jezus te volgen, precies zoals zijn leerlingen dat ook deden.

De conferentie vindt plaats in het Maritiem College in IJmuiden, Brioniostraat 10.
Zaterdag 13 juli wordt de conferentie na een dienst om 21 uur afgesloten.
Kijk voor de verschillende locaties en de activiteiten die daar worden georganiseerd op www.impacthaarlem.nl.

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI