#impact 2019

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

#IMPACT (voorheen Sonrise)
Het komt steeds dichterbij: de eerste week van de zomervakantie. En opnieuw organiseren de kerken weer van alles voor de buurt. Naast alle activiteiten voor jongeren met sport en spel leeft er ook een verlangen om ons als kerken voor andere doelgroepen in te zetten, om ons op andere manieren in te zetten voor de wijk.
Zo zijn er bijvoorbeeld ook mensen die heel graag iets zouden willen doen met de ouderen uit de wijk, met mensen met een beperking of met ‘gewone’ volwassenen. En er zijn natuurlijk ook gemeenteleden die helemaal niet van sporten houden, maar wel van klussen, tuinieren of taarten bakken. Of van thee drinken met iemand die eenzaam is. #impact wil graag van betekenis zijn voor de hele stad, voor iedereen in onze woonomgeving.

Tijdens de week organiseren een aantal kerken de bekende sport- en spelactiviteiten met jongeren en kinderen. Daarnaast worden er een flink aantal nieuwe initiatieven toegevoegd, want impact hebben kan op talloze manieren. Voor iedereen zijn er zo mogelijkheden om zich in te zetten tijdens deze week.

Bij #impact staat centraal dat je omkijkt naar de ander en er wil zijn voor elkaar. Maar onze droom en uitdaging is dat christenen heel het jaar door op een positieve manier zichtbaar zijn in de stad: als kerk, als sporter, als klusser of tuinman, als bezoekmaatje of op welke manier dan ook! Leven zoals God het bedoeld heeft, met liefde voor elkaar, voor God en voor onszelf.

Klik hier voor alle locaties en activiteiten tijdens de #impact-week.

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI