Het Anker wordt… Floriant

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Vrijdag 29 oktober is er groot feest in Velserbroek. De christelijke basisschool Het Anker en de christelijke peuteropvang & bso De Kleine Reiger zijn samen een IKC (Integraal Kind Centrum) geworden. En dat wordt op die vrijdag gevierd met de wedstrijd Heel Floriant Bakt! en een schoolfeest voor en met alle leerlingen.

Bij het samengaan hoort ook een nieuwe naam: Floriant. Deze vrolijke naam staat voor ‘bloeien’, ‘floreren’. Elk kind mag op deze school tot bloei en ontwikkeling komen. Als een veld vol verschillende bloemen, zo is elk kind een unieke creatie van onze Schepper. Floriant biedt onderwijs en opvang met de Bijbel als basis, de bron waaruit de leerkrachten putten.” Samen mogen we schitteren in Gods koninkrijk, samen mogen we Gods schepping ontdekken, samen mogen we voor het leven leren” zegt directeur Elske Vos.

Een IKC kent een doorgaande lijn van 2 tot en met 12 jaar, van peuteropvang en onderwijs tot voor- en naschoolse opvang. Hierbij werken school en opvang praktisch maar ook inhoudelijk samen met dezelfde visie.

Klik hier om de nieuwe website van Floriant eens te bekijken.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI