Haarlems Gospelkoor

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Kerst in Haarlem belooft een feest van herkenning en een feest van verbinding te worden. Daarbij hoort een heus Haarlems gospelkoor. Droom jij er altijd al van om mee te zingen in een echt gospelkoor? Dan is dit je kans!

Voor de Kerstviering op zaterdag 18 december worden mensen gezocht die willen zingen. Het maakt niet uit of je nu wel of niet naar een kerk gaat, zolang je maar van zingen houdt!

De zangers en zangeressen komen vanaf 25 oktober tot kerst iedere maandagavond bij elkaar. Het koor wordt professioneel geleid door Eveline Leijdekkers. Zij gaat er alles aan doen om van een gemixte groep zangers en zangeressen een waar Haarlems Gospelkoor te creëren.

Het doel is een fantastische kerstviering op zaterdagavond 18 december met elkaar en ruim duizend anderen in de schitterende grote zaal van de Philharmonie! Go tell it on the mountain, that Jesus Christ is born!
Het koor vertelt aan de hand van de gekozen liederen het verhaal dat wij graag willen delen met kerst: de boodschap van Jezus.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI