Het Huis van Gebed Haarlem organiseert van zondag 20 november t/m donderdag 24 november een vijfdaags gebedsevenement met als thema:

Bekleed met Zijn mantel

Hij deed mij het kleed van de bevrijding aan, hulde mij in de mantel van de gerechtigheid (Jes. 61:10).

Wie ik? Ja jij! Waarom ik?

Omdat de Heer zegt: “Jullie zijn een uitverkoren geslacht, een koninklijk priesterschap, een heilige natie, een volk dat God zich tot Zijn eigendom maakte, om de grote daden te verkondigen van Hem, die jou uit de duisternis geroepen heeft tot Zijn wonderbaar licht.” (naar 1 Petrus 2:9)

Christus, onze Koning en Hogepriester, roept ons op het koninklijk priesterschap op te nemen. Hij heeft ons daartoe bekleed met Zijn mantel. Hij heeft jou uitgekozen om van invloed te zijn op de plek die Hij jou gegeven heeft. Die plek kan je eigen leven zijn, maar ook jouw gezin, je werk of je bediening. Ben jij beschikbaar? Hij roept ons allereerst op tot gebed en intimiteit met Hem om vervolgens in beweging te komen.

Daarom geven we je van 20 t/m 24 november, vijf dagen lang, de mogelijkheid om te komen bidden in onze creatief ingerichte gebedsruimte in de Fonteinkerk, waar jij alleen of met meer mensen in gebed kan gaan. Je kunt hier een gebedsuur reserveren:

https://signup.24-7prayer.com/signup/abe0a2/

Daarnaast zijn er tijdens dit gebedsevent vaste momenten op verschillende locaties waar we samen gaan bidden voor de zorg, het onderwijs, families, ondernemers, gelovigen, media, kunst & entertainment en voor de overheid. Gebieden waar jij en wij allen van invloed mogen zijn in gebed en waar wij bekleed zijn met Zijn mantel.

Lukt het je overdag niet om te bidden? De nachten zijn vrij! Mensen voor je kunnen ervan getuigen hoe bijzonder deze nachtelijke uren bij God zijn. Schrijf je dus snel in.

Klik hier voor het 24/5 gebedsrooster

Gebedsevent 24/5 gebed

Gebedsevent maatschappelijke gebieden

Praktische info

De gebedsruimte is dag en nacht beschikbaar om te bidden. De gebedsuren worden ingevuld door individuen en groepen, voor wie zich inschrijft is de ruimte exclusief beschikbaar.

In de ruimte liggen gebedspunten, gebedsmaterialen en andere verdiepingsmaterialen om je te ondersteunen in je gebed.

Op zondagavond is er een gebedsmoment voor en door jongeren. Tijdens deze avond (van 19:00-23:00 uur) is de ruimte niet beschikbaar voor individuen.

Rooster

Je kunt je inschrijven voor een gebedsuur via: https://signup.24-7prayer.com/signup/abe0a2/

Promotie

Praktische info

Tijdens het gebedsevent worden er voor verschillende maatschappelijke gebieden gebeden, op locatie’s die bij het gebied past.

Let op: ondertussen is de 24/5 gebedslocatie gewoon geopend voor individuen.

Gebieden

Entertainment Atelier, zondag 20 november 20:00-21:00 uur

Religie Fonteinkerk, maandag 21 november 13:00-14:00 uur

Media Shelter Haarlem, maandag 21 november 20:00-21:00 uur

Overheid maandagavond 21 november 20:00 uur (op uitnodiging)

Onderwijs Emmaschool, dinsdag 22 november 20:00-21:00 uur

Ondernemers Knuffelmakers kantoor, dinsdag 22 november 20:00-21:00 uur

Zorg ZIJN, woensdag 23 november 20:00-21:00 uur

Familie Encourage City, donderdag 24 november 20:00-21:00 uur