Feestelijke Open Dag – 18 Mei

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Vorig jaar 18 mei 2021 openden aan de Frieslandlaan in Molenwijk de Woord & Daad kringloopwinkel en de koffiebar van Stichting Ontmoeting hun deuren.

Vanwege de coronamaatregelen is daar geen grote feestelijke gelegenheid van gemaakt. Daarom wordt het 1-jarig bestaan dit jaar feestelijk gevierd. Tussen 11.00 en 16.00 uur zijn er verschillende feestelijke activiteiten, waaronder een officieel moment om 11.15 uur.
De locatie in Molenwijk is een ontmoetingsplek waar de organisaties stichting Ontmoeting, Het Open Huis, Woord & Daad en de Wijkraad Molenwijk samenkomen en samenwerken.

Aan de Frieslandlaan kunnen wijkbewoners binnen lopen voor een lekkere kop koffie, voor het ontmoeten van elkaar en voor een leuke aankoop in de kringloopwinkel. De opbrengsten gaan naar een scholingsproject van Woord & Daad en naar projecten van Ontmoeting.
In het bijzonder is er ruimte voor leer-werktrajecten voor deelnemers die zich in kwetsbare situaties bevinden. Zij kunnen werkervaring opdoen binnen de verschillende afdelingen.

Op deze prachtige locatie draait het allemaal om mensen en ontmoetingen. Daarom is iedereen op 18 mei van harte welkom om zelf deze plek te ervaren.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Deel dit bericht

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI