30
september
01:20

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Vanuit de overheid zijn vandaag maatregelen aangekondigd in verband met de verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Een van de maatregelen is dat bijeenkomsten met meer dan 100 mensen niet meer mogen plaatsvinden. Dit betekent dat we helaas genoodzaakt zijn om het Opwekking Worship Weekend af te gelasten.

Aanbidding is prachtig en krachtig. Het is een voorrecht om God te kennen, Hem te eren en aanbidden, en te merken dat ons leven verandert als we ons op Hem richten. Het Opwekking Worship Weekend staat helemaal in het teken van aanbidding.

Dit weekend is een geweldig moment om individueel, maar zeker ook om samen als aanbiddingsteam inspiratie op te doen. Ontdek hoe krachtig lofprijzing en aanbidding is, leer van andere zangers en muzikanten en oefen samen met de Opwekkingsband de nieuwe Opwekkingsliederen (voor cd 44) in.

Zaterdagmiddag kan je tijdens seminars en workshops veel leren van mensen met veel ervaring in en passie voor aanbidding. Die workshops worden begeleidt door de band InSalvation. Zo is er een workshop Ritme (drums en bas), een workshop Aanbidding (kijken naar lessen uit de Bijbel om een leven van aanbidding te leiden) en een workshop Toetsen (met aandacht voor mainstage & ableton, bandleiding en dienend musiceren).

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

Gegevens

Begin:
20 maart 2020 @ 20:00
Einde:
22 maart 2020 @ 17:00
Evenement Categorieën:
, ,