Visiedag Geloven in de Stad

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Jeremia moedigt ons aan om het welzijn van de stad en de vrede voor de stad te zoeken. En dan gaat het om de hele stad, alle wijken, groepen en mensen. We geloven dat niet één gemeente dat alleen kan, maar dat God daarvoor Zijn hele kerk wil gebruiken. En dan gaat het niet alleen over alle geloofsgemeenschappen maar ook om alle leden.
In New York – waar een aantal Haarlemse kerkeleiders vorig jaar de conferentie Movement Day Global Cities 2016 heeft bijgewoond – vertaalden ze die aanmoediging met een visie: We need the whole church to bless the whole city with the whole gospel. Het thema voor deze Visiedag is dan ook De hele kerk voor de hele stad met het hele evangelie

Op deze visiedag zullen we – mede met input van ervaren leiders, ondernemers en bestuurders – nadenken over de vraag hoe we in Haarlem (en omgeving)  het welzijn van de hele stad kunnen zoeken. Specifiek daarbij ook de vraag wat – naast geestelijke leiders – daarin ook de plek is van de ondernemers, de bestuurders en de andere christen-leiders in de stad.

De visiedag wordt gehouden op zaterdag 20 mei van 12 tot 18 uur in het gebouw van PG Immanuël, Medanstraat 32 in Haarlem.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI