Versla de nacht!

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Versla de nacht! Dit is een spannende ontdekkingstocht door het centrum van de stad voor jongeren vanaf 15 jaar.
We starten op Paasnacht 16 april om 0.00 uur in de Groenmarktkerk, Nieuwe Groenmarkt 14. En om 7.00 uur is het weer afgelopen.

De nacht is donker, de nacht heeft iets mysterieus en het lijkt wel of alles net iets intenser wordt dan overdag, spannender, maar soms ook moeilijker, gevaarlijker of soms eenzamer. In de nacht voor Pasen, herdenkt de kerk de nacht van Jezus’ dood en opstanding. Een feest waarbij het leven het overwint. En juist in deze speciale nacht, willen wij je uitdagen om samen wakker te blijven en de nacht te verslaan. Tot het licht wordt!

Samen zullen we ontdekken welke verhalen de nacht onthult. We komen te weten waar een onderduikadres uit de oorlog is (het Corrie ten Boomhuis), we ontmoeten iemand die ’s nachts werkt en horen wat er in zijn of haar werk te beleven valt. Welke gebeurtenissen hebben zich afgespeeld in Haarlem? En welke verhalen willen we zelf wel kwijt in de nacht?
We lopen van locatie naar locatie, dus tijd om in slaap te vallen heb je gelukkig niet.

Aanmelden kan via versladenacht@gmail.com. Voor informatie kun je ook contact opnemen met Ramona van den Hoed via ramonavandenhoed@gmail.com.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI