TripleCord huwelijksconferentie

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

TripleCord ziet het huwelijk als een werkwoord en een werkplaats van de heilige Geest. Deze tweede huwelijksconferentie heeft als thema Werk in uitvoering! Bouwen aan het huwelijk van je/Gods dromen. Het huwelijk is een verbondsrelatie waar Jezus zichzelf aan verbindt; een etalage waarin je de liefde van God terug kunt zien.
De conferentie is bedoeld voor zowel echtparen als voor stelletjes die nadenken over een huwelijk. Maar zeker ook voor hen die een gebroken huwelijk hebben: de Geest zal wonderen van herstel doen.

Sprekers zijn Jan Pool (o.a. Shelter Haarlem), René Ruitenberg (voormalig marathonschaatser) en Jannie Kloosterman (voorganger van Doorbraak). Het onderwerp waar Jan over spreekt is Je ‘naaste’ liefhebben en God boven alles (een Bijbels huwelijk). René  zal aanhalen dat elk huwelijk een woestijnperidode kent. In je droomhuwelijk moet dat woestijngevoel echter niet ‘normaal’ worden. Jannie zal vertellen dat van hart tot hart communiceren in het huwelijk anders is dan tijdens de verliefdheidsperiode.

TripleCord is een voortzetting van de huwelijksconferenties van VrijZijn en werkt samen met Destinated to Reign (vrouwendagen) en ManUnited (mannendagen).

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI