Tot de dood ons scheidt – Pre Marriage Course

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Op zondagavond 12 maart start er in Haarlem Noord weer een Pre Marriage Course.
Tot de dood ons scheidt! Omdat getrouwd zijn veel leuker kan zijn dan de statistieken doen vermoeden! De vervolgavonden zijn op zondagavond 19 en 26 maart en 2 en 9 april.

“Onvoorwaardelijke liefde tussen twee mensen is misschien wel het mooiste wat er is. Geliefd zijn, geaccepteerd zijn, veilig zijn, verlangen, de lach. Zo romantisch is het helaas niet elke dag. Om een leven lang samen te leven is nodig dat de basis goed is, dat er reële verwachtingen zijn, dat je weet hoe je samen problemen moet voorkomen en oplossen. De Pre Marriage Course reikt hiervoor handvatten aan. In een veilige, misschien romantische setting, ga je in gesprek over onderwerpen die in iedere relatie vraagt om het begrijpen van elkaar. Met een beetje zelfspot gaat dit lukken!” Zo verwoorden Jos en Hinke het.

Ben je al meerdere jaren samen en denk je serieus na over de toekomst? Heb je misschien al een datum geprikt voor je huwelijksdag? Dan is de Pre Marriage Course echt iets voor jou! Het kan ook zijn dat jij al een relatie achter de rug hebt, of misschien zelfs een scheiding, en start met een nieuwe relatie. Misschien is je partner niet-christelijk en jij wel, of komt jouw partner uit een andere cultuur. Hoe dan ook: de cursus is voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en dat zich wil voorbereiden op een toekomst samen!

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI