Toekomst van de ouderenzorg

Woensdagavond 18 oktober organiseren de afdelingen Haarlem en Velsen van de ChristenUnie gezamenlijk een thema-avond waarin de toekomst van de ouderenzorg centraal staat.

De bijeenkomst vindt plaats in de middeleeuwse Engelmunduskerk in Oud-Velsen. Na een drankje (om 17.30 uur) en een maaltijd (om 18 uur) start de thema-avond om 19 uur.

“Nederland vergrijst in snel tempo. Dat vraagt iets van ons allemaal. Hoe we de zorg organiseren én wat we voor elkaar doen. We zijn allemaal uniek. Dat willen we ook terugzien in de zorg. Hoe wil jij ouder worden? Welke wensen en verwachtingen heb jij? En wat kun jij betekenen voor je partner, je ouders, je buurvrouw? Stel het niet uit. Praat vandaag over morgen.

Het wordt een informatieve en interactieve avond, waarin we met elkaar praten over hoe de ouderenzorg er in 2035 uit zal zien bij een toenemende vergrijzing. En dan niet alleen kijken hoe Den Haag het oplost, maar vooral hoe we hier in Kennemerland en de IJmond antwoord geven op de toenemende zorgvraag. Want het moet weer gewoon worden om in Nederland iets voor anderen en voor de maatschappij te betekenen.

Op deze ledenavond zijn ook niet-leden van harte welkom. Graag hier aanmelden.

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI