There is more! Op weg naar een krachtige bediening

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

De tweede There is more! conferentie combineert theologisch onderwijs over de gaven van de Geest (onderwijssessies) met het daadwerkelijk bidden om de bekrachtiging met en de gaven van de Geest. Die laatste zijn ‘impartation’-sessies waarin je gebed en/of handoplegging ontvangt. Het gehele programma daagt je uit om zelf meer te ontvangen maar is ook gericht op jouw kerk. De conferentie is bedoeld voor voorgangers, (kerken)raadsleden, kringleiders, gebedscoördinatoren en jongerenwerkers.
De conferentie wil voorop gaan, samen met duizenden anderen, om de kerk te vernieuwen: mensen die vervuld raken van God, wonderen zien en wonderen verrichten.
Durf jij, zoals de Levitische priesters ten tijde van Jozua, je voeten in het water te zetten en de weg voor te bereiden voor zoveel anderen die jou hierin zullen volgen?

Hoofdsprekers zijn dr. Sam Storms (Gospel Coalition) en dr. Randy Clark (Global Awakening), terwijl Jan Pool (Shelter Haarlem) gastheer is. Verder zijn er toespraken van de evangelisten Paul Martini en Richie Selzer, alsmede van kerkvernieuwer Hans Maat (EW). Storms zal aandacht besteden aan profetie en getuigen van de reis die hij als calvinist maakte in het ontdekken naar het méér van de Geest. Clark zal ingaan op de theologie van de gaven van de Geest, genezing en bevrijding en op het werken onder de zalving van God. Alles sessies worden naar het Nederlands vertaald.
Sam Storms geeft in zijn nieuwe boek God in ons midden – De gaven van de Geest in de praktijk handreikingen voor het functioneren van de gaven van de Geest in de gemeente.

De conferentie van vorig jaar leidde tot theologische bezinning. In deze strekking twitterde Wilin van der Kamp (Vrij Zijn) onlangs: ‘Misschien moeten we onze theologie en het beantwoorden van onze vragen maar even loslaten en Gods Geest de ruimte geven om in ons midden te werken zoals Hij wil.’

Klik hier voor meer informatie, het programma en voor aanmelding. Donderdag en vrijdag duurt de conferentie van 9 tot 22 uur en zaterdag van 9 tot 17.30 uur.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI