The Passion Will be there 4U

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Donderdagavond 18 april wordt The Passion voor de negende keer live op de televisie opgevoerd. De Wilhelminakerk is die avond geopend om samen (jongeren en ouderen) naar die uitzending te kijken. Voorafgaand aan de live-uitzending is er om 19.30 uur een korte viering met als thema: Je bent niet alleen op de wereld.

Dat is ook het thema van The Passion. In een tijd dat steeds meer mensen zich alleen voelen, brengt het verhaal van The Passion een boodschap van hoop, troost en omzien naar elkaar. Het sluit ook aan bij de aandacht in onze maatschappij voor eenzaamheid en talloze initiatieven om mensen bij elkaar te brengen.

The Passion is een eigentijdse vertelling van het lijdensverhaal van Jezus met theater en liederen. Het idee hiervan komt uit Engeland. Het uitgangspunt bij de EO en KRO-NCRV is dat iedereen het lijdensverhaal zou moeten kennen, of dat vanuit historisch, religieus of cultureel perspectief is. Het gaat vooral om het besef dat dit verhaal voor veel mensen een leidraad is om hun leven in te richten. De geacteerde scènes worden afgewisseld met bekende Nederlandstalige liedjes.

Ook de Pelgrimkerk vertoont de film op een groot scherm. De zaal is hier vanaf 20 uur open.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI