Studiedag Kerk zijn hier én nu

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Zaterdag 30 oktober is er weer een inspirerende en praktijkgerichte studiedag van het Evangelisch College voor voorgangers, oudsten, kerkenraadsleden en andere leiders in de kerk. Het thema is Kerk zijn hier én nu.

Hier is de plek waar jij een bediening van leiderschap mag innemen. Jouw kerk als een plek waar hemel en aarde elkaar raken.

Nu is de tijd waarin we leven. Een tijd na corona, waarin meer nodig is dan alleen maar ‘opstarten’. Een tijd waarin we veel kunnen leren van het denken van de jongere generaties, om zo ook kerk te kunnen zijn voor de toekomst.

Op deze studiedag worden de elementen van een gezonde gemeente- en leiderschapscultuur onderzocht die noodzakelijk zijn om vruchtbare verandering en vernieuwing tot stand te kunnen brengen. Van daaruit worden nieuwe lijnen getrokken alsmede belangrijke lessen uit de millennial mindset.
[Levenindekerk.nl: Millennials vormen niet een (of het) probleem voor de kerk, ze zijn een kostbare schat. Millennials zijn op zoek naar mensen die iest van het karakter van Jezus laten zien.]
Spreker is Arjan Zantingh (Stadskerk Groningen).

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI