Stronger 2023 – Mannenweekend

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Ook dit jaar organiseren re:connect en Het Open Huis een mannenweekend, een weekend vol inspiratie, broederschap en plezier.
In voorgaande jaren beleefden ze avontuurlijke weekenden vol activiteiten in een kamphuis ergens in ons land, maar dit jaar vindt dit weekend in onze prachtige stad Haarlem plaats.

Het thema dit jaar is Start. In een nieuw seizoen iets starten kan ontzettend veel energie geven en het kan ook zo zijn dat God tot je hart spreekt om ie iets te starten. Wanneer ga je over tot actie? In de praktijk kan dat knap lastig zijn. Ook in de Bijbel krijgen genoeg mannen een opdracht, maar ook strijd waarbij ze hun eigen ego, verlangens of onzekerheden opzij moeten zetten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Noach, Mozes en Jona. Hoe kunnen we onszelf, of als groep, in beweging zetten om een start te maken?
Gilbert Thera, Matthé Vos en Daniel van Beek nemen je mee in dit thema.

Daarnaast is er volop ruimte voor aanbidding, (sportieve) workshops en natuurlijk lekker eten (Zuid-Afrikaanse barbecue op zaterdagavond!). En last but not least is er traditiegetrouw het FIFA-toernooi.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI