Strandheem Festival 2020

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Vanwege de coronacrisis is het festival afgelast. De eerstvolgende editie vindt plaats van 13 t/m 16 mei 2021.

In het Hemelvaartweekend van 21 t/m 24 mei vindt het Strandheem Festival 2020 plaats. Het is een van de grotere christelijke festivals met vorig jaar ruim 11.000 bezoekers.

Het thema is dit jaar Ik zie jou!
Waar het in de maatschappij draait om zien en gezien worden, kan dit soms benauwend en confronterend zijn. Wie ziet wie je werkelijk bent? Dit jaar laten we ons inspireren door wat God in Zijn woord zegt over jou. God heeft een plan met jouw leven; een hoopvolle toekomst. Je bent kostbaar en waardevol in Zijn ogen. Hij kent jouw hart, jouw verleden, de vragen, hij weet wat jou blij maakt, maar ook de pijn, de worsteling en gebrokenheid. Laten we samen vol verwachting uitkijken naar een weekend vol ontmoeting, overdenking, seminars, muziek, worship en gebed om te ontdekken dat je thuis mag komen bij de Vader. Hij ziet jou!

Er is een doorlopend programma met o.a. gospel- en praisediensten, concerten, workshops en seminars, kinderactiviteiten en een jongerenprogramma (Uwave).
Het hele programma is gratis, behalve de concerten in de grote tent op vrijdag- en zaterdagavond. Hoofdspreker op Hemelvaartsdag is Orlando Bottenbley.
De muzikale line-up bestaat dit jaar uit o.a. Hillsong London, Paul Baloche, Kees Kraayenoord, Mozaïek Worship, Sela en het Oegandese kinderkoor Watoto.

Klik hier voor meer informatie, foto’s van het afgelopen jaar en voor het bestellen van concertkaartjes.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI