26
september
04:06

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Voor de tweede keer is er het event Simply Jesus met een programma voor alle leeftijden. Mensen van verschillende kerkelijke achtergrond komen samen, puur om Jezus te ontmoeten en Hem te aanbidden. De boodschap van het evangelie verfrist, vernieuwt, tilt je op en verwijst altijd in alle eenvoud naar Jezus. De eenvoudige boodschap van Jezus verandert mensen. Het belooft een dag te worden die blijvende impact heeft op hele gezinnen. De kracht van ons geloofsleven wordt zichtbaar in het omarmen van de eenvoud van wie Jezus is én wat Hij voor ons deed.
Het ultieme goede heeft in onze wereld een gezicht gekregen: het gezicht van Jezus. Hij is het antwoord op een sterke jij: een zeker, geliefd en vastberaden persoon. Simply Jesus!

De hoofdspreker deze dag is David de Vos van Go and Tell.  Een andere spreker is Richard van der Kolk van Hillsong Amsterdam. Verder is er zang van Dwight Dissels, bekend van The Voice of Holland.

Het hoofdprogramma sluit aan op volwassenen en tieners. Kinderen hebben hun eigen programma: Superheld gezocht. Voor kinderen tot 4 jaar is er geen programma.

Klik hier voor meer informatie en/of aanmelding.

Gegevens

Datum:
17 april 2017
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Organizer:
Go and Tell