Shifting Views

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Sinds 2009 biedt Foundation 4 Life een 1-jarig vormingsjaar voor jongeren aan.  En vanaf dit jaar organiseren zij twee keer per jaar een conferentie. Hierbij ligt de focus op het leggen van een fundament van Gods liefde, goedheid en genade.

Tijdens deze conferentie (twee avonden en een hele zaterdag) willen ze – naar Psalm 34 – een plek bieden waar je kunt komen proeven en zien dat God goed is. Als die zekerheid in je hart groeit, zul je steeds meer je vertrouwen op hem durven stellen.

Heb je eens behoefte aan internationale sprekers, dan is deze conferentie de plek hiervoor. Dankzij hun jarenlange contacten met verschillende internationale bedieningen kan het onderwijs tijdens de conferentie iets toevoegen aan het onderwijs in ons land.

Het thema van de conferentie is Shifting Views. Volgens Efeziërs 3:18-19 is er altijd meer van God om te ontdekken en te onderzoeken en deze conferentie je zal helpen om nieuwe inzichten te krijgen en een scherper beeld van het karakter van God.

De hoofdsprekers zijn leider in resp. Christian Centre 490 (Zoran Spasovski) en Connect International Ministires (Jamie Englehart). Daarnaast komen er sprekers uit de Hill City Church in Indiana USA, CC490 in Noord-Macedonië en On My Way Kingdom Lifestyle in Denemarken.

Klik hier voor aanvullende informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI