Serve the City projectdag

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Vanwege het coronavirus is deze projectdag vervallen. Kijk voor individuele acties de websites van Present Haarlem en CityShapers, hieronder genoemd.

Op zaterdag 23 mei is er weer een projectdag van Serve the City Haarlem. Dat wordt een dag vol met kansen om iets voor een ander in de stad te betekenen. De gezamenlijk start is om 9.30 uur in de Goede Herderkerk. Om 16 uur is er daar een afsluitende borrel waar we met elkaar delen wat we die dag hebben mogen meemaken.

Serve the City Haarlem gaat weer met veel vrijwilligers bij mensen aan de slag. Klussers, kletsers, knutselaars, bakkers, tuiniers en wandelaars: er zijn weer mensen die graag verrast worden door jullie talenten en tijd. Het belooft weer een bijzondere dag te worden met ontmoetingen tussen allerlei mensen: oud en jong, huisvrouw en zakenman, verstandelijk beperkt en een handige klusser, ongelovige en gelovige, veel vrienden en alleen, straatbewoner en huizenbezitter.
Er komen ook nu weer zowel sociale als praktische projecten. Op de website van Serve the City staan binnenkort alle projecten.

Dit jaar wordt er samengewerkt met Present Haarlem, #impact van Geloven in de Stad en met de nieuwe stichting CityShapers. Deze laatste twee ‘clubs’ organiseren voor jongeren een eigen programma. Dat start om 12.30, eveneens in de Goede Herderkerk. Daarna gaan zij naar hun eigen projecten of sluiten aan bij bestaande projecten.

Wil jij een stukje van jouw leven delen met een ander, houdt dan 14 maart vrij in jouw agenda.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI