29
september
05:21

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Geloven leer je thuis. Het gezin heeft de meeste impact op de geloofsontwikkeling van kinderen. Wat kinderen thuis meekrijgen – en hoe dat gebeurt – heeft grote invloed op de rest van hun leven.
De Evangelische Omroep plaatste hierover op 30 juni een online-artikel onder de veelzeggende titel ‘Ouders vragen kerk om creativiteit voor geloofsopvoeding‘. Als kerken in Haarlem willen wij daartoe bijdragen door drie avonden te organiseren voor ouders met kinderen tussen 0 en 18 jaar.
Deze avonden worden gehouden op woensdag 13 september, 11 oktober en 8 november.

De tweede avond op 11 oktober is een avond over ouderschap in bijbels perspectief. Spreekster is de orthopedagoog Christa Baksteen. Zij spreekt namens de stichting Generatio. Deze stichting helpt, traint en coacht bij het in de praktijk brengen van Gods principes over gezin en opvoeding in het dagelijks leven.
Deze avond gaat het o.a. over de specifieke rollen van vader en moeder, over hoofd van het gezin zijn en over de combinatie van vaderschap, moederschap en carrière.

Het belooft opnieuw een avond te worden waarin we veel ideeën aangereikt krijgen. Iedereen voor wie geloofsopvoeding relevant is, is van harte welkom.

Gegevens

Datum:
11 oktober 2017
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Organizers:
Geloven in de Stad, Geloven in de Stad