29
september
05:01

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Reveilverdiepingsweek is de laatste van de zomerse reveilweken. Tijdens deze week ligt de focus op 18+ (in de ochtenden is wel opvang voor kinderen tot 12 jaar) en gaat men dieper in op de relatie met Israël. Sprekers zijn o.a. Oscar Lohuis, Gijs Lammerts van Bueren, Teun van der Leer en Evert van der Poll. In de middagseminars belicht Pieter Siebesma thema’s vanuit het Joodse denken.Op een ontspannen en evenwichtige manier gaat de Bijbel open en wordt verdieping aangeboden.

Het thema is Koninklijk kiezen. Net als bij Jozef kan er heel wat gebeuren in je leven. Koninklijk kiezen maakt dat je steeds meer op Jezus gaat lijken. Hierbij dient Jozef als voorbeeld van Jezus.
Jozef leert om God te aanbidden als God. Het leven van Jozef is een voorbeeld van een leven vol lijden. Jozefs leven geeft een afdruk van Jezus’ leven. Een leven waarin steeds meer vruchten van de Geest zichtbaar zijn en waarin steeds de leiding van God voelbaar aanwezig is.
Keuzes dus van de Oudtestamentische Jozef. In zijn leven droeg hij vier verschillende jassen: de veelkleurige van zijn vader, de slavenjas, de gevangenisjas en de koningsjas.

De geloofsopbouwende reveilweken worden jaarlijks georganiseerd door Near East Ministry voor christenen.

Klik hier voor meer informatie.

Gegevens

Begin:
4 augustus 2018
Einde:
10 augustus 2018
Evenement Categorieën:
, ,