Pinksterconferentie Opwekking

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Van 22 t/m 24 mei 2021 vindt de 50ste Pinkster­conferentie Opwekking plaats. Het thema van deze jubileum­editie is Het komt door ZIJN naam. Oorspronkelijk was dit het thema voor 2020, maar door de coronamaatregelen en samen­werking met andere partijen is toen gekozen voor Samen Kerk, Samen Sterk. Vanwege die ­maatregelen zal de conferentie dit in aangepaste vorm plaatsvinden. Hiervoor worden verschillende scenario’s ontwikkeld.
Helaas heeft men op 19 februari moeten besluiten om Opwekking 2021 alleen online te houden. Plannen met een kleine conferentie overdag met gezinnen en jongeren ‘s avonds zijn dus komen te vervallen.

In samen­werking met diverse organisaties ontwikkelt Opwekking een grote diversiteit aan programma’s en diensten voor alle doelgroepen. Een groot deel van de diensten zal live worden uitgezonden en te volgen zijn via het platform van de digitale Pinkster­conferentie.
Er wordt aangemoedigd om door het hele land miniconferenties te organiseren: de lokale pinkstervuurtjes. Opwekking zal dit ondersteunen met o.a. thuis­pakketten, die allerlei materialen bevatten om samen de ­conferentie te beleven. Ook voor groepen, zoals gemeenten, kringen en campings is materiaal beschikbaar en wordt de mogelijkheid geboden om voor een deel het weekend­programma zelf samen te stellen. Op de zondagmorgen hoopt men met zoveel mogelijk mensen en kerken samen online het avondmaal te vieren. Gevulde avond­maals­cupjes zijn onderdeel van het thuispakket.

Opwekking gelooft dat er een geweldig getuigenis van uitgaat als deze pinkster­vuurtjes het hele land bedekken. Er rust zegen op de eenheid van Gods kinderen en die boodschap willen we samen proclameren.

Kijk hier voor meer informatie.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI