Passie2020 Conferentie

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Vanwege het coronavirus is deze conferentie geannuleerd.

Voor de derde keer op rij organiseert de bijbelschool Rotsvast in het Paasweekend van 10 t/m 12 april 2020 voor jongeren tussen 16 en 30 jaar de Passie Conferentie. Een plek van ontmoeting, vernieuwing en verdieping van je relatie met God.

Er zijn boeiende sprekers, uitdagende workshops en ontmoetingen met bekende en onbekende mensen. Dit jaar gaan we luisteren naar Elisa Lingeman (deelnemer Rotsvast Academie en theologiestudent), Robbie van Veen (spreker met als motto 100% Woord en 100% Geest)  en Jan de Haan (theoloog en oprichter van de Rotsvast Bijbelschool). De diensten worden muzikaal ondersteund de band van PG Immanuël.
Zaterdagochtend zijn er verschillende workshops en zaterdagmiddag is er een outreach om je geloof te delen. Op zaterdagavond staat de worship onder leiding van de zangeres Petra Brussee.

Uiteraard staan we dit weekend ook stil bij Pasen. Wat betekent de dood en opstanding van Jezus voor jou persoonlijk? Maar vooral, hoe uit zich dat in je dagelijks leven? De diensten op vrijdagavond en zondagmorgen zijn gezamenlijk met de gemeenteleden van PG Immanuël.
De conferentie wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI