Part of the Story

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Hoe is Gods missie onderdeel van het dagelijks leven? En waarom is dat van belang voor onze identiteit, ons wereldbeeld en onze missie? Welke rol hebben we als christenen in de verschillende sectoren in de samenleving?

Wil je je in deze vragen verdiepen? Kom dan op 31 oktober naar de collegedag met Chris Wright: Part of the Story. Je wordt geprikkeld in je denken en gaat met andere aanwezigen in gesprek over de rol van christenen in de samenleving. Deze dag is bedoeld voor voorgangers, ondernemers, pioniers en leiders in de gemeente die de krachtige boodschap van het evangelie als goed nieuws voor alle aspecten van leven willen (her)ontdekken en verdiepen.

De Anglicaanse oudtestamenticus Chris Wright neemt ons mee in het grote verhaal van de Bijbel. Hij verbindt dat met onze rol in de missie van God. Het hele evangelie staat centraal en is goed nieuws voor alle aspecten van het leven. Maar hoe zit het dan met de redding van mensen? Als God ons wil inzetten in Zijn missie, in hoeverre is God dan van ons afhankelijk? En beweegt God met ons mee of andersom? De vier lezingen – in het Engels – zullen een verdere verdieping zijn op de eerdere boeken die hij schreef, waaronder De Bijbelse missie, Gods opdracht voor zijn kinderen.

Deze dag is een samenwerkingsverband van Tear, New Wine Nederland, Diaconaal en Missionair Steunpunt (NGK en GKv), Baptistenseminarium, Evangelisch College en Micha Nederland.

Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI