Paaswake en passieconcert in Velserbroek

[column width=”2/3″ title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

In aanloop naar Pasen organiseert Hart voor Velserbroek woensdagavond 6 april een passiewake en een passieconcert. Beiden zijn onderdeel van de The Passion 40-daagse die de Protestantse Gemeenten tussen woensdag 2 maart en de tv-uitzending van The Passion op donderdag 14 april organiseren.

Die avond zal een verlicht kruis bij de Protestantse Gemeente Het Kruispunt worden geplaats. Het is een replica van het bekende Passion-kruis. Tussen 17 tot 20 uur vind je rond dat verlichte kruis verschillende activiteiten om even bij stil te staan. Zo kun je een kaarsje branden, komt er een bord waarop je kunt delen waar jij op hoopt en kun je een bemoedigend of lief kaartje schrijven voor een ander. Iedereen is welkom om een kaarsje te branden of iets te schrijven.

Om 20.00 verzorgt de bekende zangeres Talitha Nawijn een concert in Het Kruispunt. Ze zal onder onder begeleiding van een professionele pianist bekende en zelfgeschreven liederen over hoop en genade laten horen. Het thema van het concert is – aansluitend bij het thema van The Passion – Alles komt goed?! Dit zijn woorden van hoop. God belooft ons een nieuwe wereld. Ook al voelt het nu nog niet altijd zo, Pasen laat zien dat er een nieuw begin mogelijk is.

Reserveer hier kaarten voor het passieconcert van Talitha Nawijn.

[/column]

[column width=”1/3″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

[/column]

Agenda

Contact

Gedempte Oude Gracht 138
2011 GX Haarlem

Nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Bankrekening: NL48 INGB 0655 0985 50
Kamer van Koophandel: 34300579

Geloven in de Stad is een ANBI